Over Ons

MST Computers is opgericht in 2003. Door ons hooggekwalificeerd personeel en samenwerkingsverbanden met andere ICT-bedrijven, kunnen wij de volledige infrastructuur opzetten die u nodig heeft voor een succesvolle automatisering van uw bedrijf. U kunt hierbij denken aan het koppelen van werkplekken met interne en externe
informatiesystemen: intranet, extranet en internet. Waardoor mobiele werkplekken geen
ICT-problemen opleveren. Ook leveren wij de randapparatuur zoals opslagapparatuur en printers.

Sterk tegen inbreuk
In deze tijd, waarin bedrijven getroffen kunnen worden door hacks, kunnen wij sterke netwerkbeveiliging, gegevensopslag en gegevensbeheer opzetten door service-based computing en beveiligde draadloze netwerken. Wij staan dan ook garant voor hoogwaardige oplossingen voor alle ICT-vraagstukken, en werken anticiperend op mogelijke inbreuk op uw gegevens.

Stabiele en flexibele PC- en serverlijn

Wij hebben een stabiele en flexibele PC- en serverlijn, die wij zelf hebbenA-merk componenten. Een hoog percentage van onze cliënten kiest bij herhalingsaankopen weer voor deze systemen. De reden daarvoor is de zeer lage uitvalfrequentie, en de snelle service die wij bieden.

Sterke inkooppositie
Door onze sterke inkooppositie kunnen wij A-merken leveren gunstige prijzen. Compaq, HP, IBM, Toshiba, Intel en Microsoft. Wij hebben een groot assortiment en leveren snel.

Kortom, hoogwaardige, standaard én individuele oplossingen op alle ICT-gebied, snelle levering, en aantrekkelijke prijzen voor A-merkproducten. En, Service met een hoofdletter.

Scroll naar boven